• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard:Angliának támadni kell Lengyelország ellen!



    A Chelsea középpályása nehéz meccsre vár kedden, viszont a visszatérő Wayne Rooney jelentheti a különbséget.Rooney
    A háromoroszlánosok vezetik a H csoportot, miután pénteken legyőzték Montenegrót, és tudják azt, hogy egy győzelemmel biztosan kinn lennének a VB-n.
    Lengyelország kikapott Ukrajnától, ez pedig azt jelenti, hogy Waldemar Fornalik csapata nem juthat már ki, viszont Lampard szerint még így is nehéz lesz.
    “Lengyelország nyugodtabban játszhat majd, de emiatt is lehet veszélyes. Mindenki szeret a Wembleyben játszani, és van pár nagy név a csapatban.
    “Biztosak kell legyünk abban, hogy nyújtunk valami extrát. Támadnunk kell kedden.”
    A 2. helyezett Ukrajna San Marino ellen játszik, így ha Anglia nem nyer,nem jut ki automatikusan, ezért is kellene nyerjenek, és Lampard is elmondta, hogy ez nagyban motiválja őket.
    “Nagyon érdekes lesz a VB számunkra. Fantasztikus lesz Brazíliában, és nagyon rossz lenne, ha nem jutnánk ki, ezért nyomni fogunk.
    “A lengyel meccs nagy lesz:nem csak nekem, hanem az egész csapatnak. Nem csak azért mert ez a VB-t jelentheti, hanem azért is, mert Anglia ki akar jutni.
    “Brazília egyike a labdarúgás hazáinak, nem csak a története miatt, hanem a túldíszítettség miatt is. Játszottunk ott a nyáron, és varázslatosan éreztük magunkat. Ha az országodnak játszol, akkor kinn akarsz lenni.”
    A Chelsea középpályása szerint Wayne Rooney nagyszerűen játszhat megint, miután a MU csatára lőtte a pénteki első gólt.
    “Wayne Rooney fitt, és jó lesz az 1.perctől. Nagyszerűen ott van fejben is. Ő egy világszintű játékos, és ő jelentheti a különbséget.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: