• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Reghecampf a Chelsearől és Mourinhoról beszélt!  A bukaresti Steaua vezetőedzője, Laurentiu Reghecampf elmondta azt, hogy szerint Jose Mourinho a világ legjobb edzője.Reghe
  A két csapat BL meccse előtt beszélt az edző, aki szerint a londoni csapat a BL győzelemre esélyes csapatok között van, majd a 38 éves szakembert Mourinhot dícsérte.
  Mourinho visszatérése a Stamford Bridgere, az Inter és a Real Madrid padja után, nehezebb, mint gondolta azt, és ezt mutatja az is, hogy a Basel ellen kikapott csapata a nyitófordulóban, és az, hogy a Chelsea idei 6 bajnokijából csak 3at nyert meg, de ennek ellenére Reghecampf a portugál edző tisztelője marad.
  “A Steaua az egyik esélyessel találkozik majd, akivel már játszottunk a tavaly az Európa Ligában.”mondta hétfőn.
  “Most viszont már itt van Jose Mourinho, aki szerintem a világ legjobbja.”
  A Steaua a csoportkört egy Schalke elleni, idegenbeli 3 gólos vereséggel kezdte. Reghecampf nyerni akar, viszont a csapatának nehéz dolga lesz a Chelsea ellen.
  A Chelsea és a Steaua is pont nélkül áll, miután az egykori BL győztes is kikapott, 2-1re a Baseltől.
  “A következő ellenfelünk jobb, mint a Schalke, úgyhogy nem lesz elég az a teljesítmény, amit Gelsenkirchenben mutattunk 60 percig.
  “Másképp fogunk most játszani. Elmondom a játékosoknak, hogy szervezettek kell legyünk, nem kell üres területeket hagyjunk, valamint az erősségeinkre kell építsünk.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: