• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand a bajnoki címre koncentrál!  A MU védője, Rio Ferdinand biztos abban, hogy csapata tud annyi pontot szerezni, ami elég lesz a bajnoki címhez.
  Ferdinand nem néz nagyon előre, mivel szerinte egyszer meg kell szerezni a szükséges pontokat, amik a 20.bajnoki címhez kellenek.
  “A győzelemről van szó. Minden ami utána jön nagyszerű, de a győzelem a legfőbb része,”mondta.
  “Ha bajnok leszel a szezon vége előtt, más célokat tűzhetsz ki.Nekem egyszer a cím kell, aztán gondolkodhatok másvalamin is.
  Ferdinand szerint nem történhet meg az ami a tavaly, mikor is a MU drámai körülmények között vesztette el a bajnokságot, amit a City nyert. Szerinte viszont a vörös mezben a győzelem természetesen jön.
  “Nem vagyok sokkal sikeréhesebbek a tavaly történtek után,”mondta a középvédő.
  “Ez csak így megy. A klub mentalitása, a vezetése, ami szerint nyerned kell, és minden sorozatban a legtovább jutni.Ez így van, mióta itt vagyok, és ez nem fog változni.
  “A klub, a vezetőedző, a vezetés is mögöttünk áll, és a játékosok igénylik is ezt.”
  Ferdinand megdícsérte a csapat új védősorát, és szerinte az új rekordjuk-6 meccsen nem kaptak gólt-csak még inkább erősítette őket.
  “Sokkal szilárdabb csapat vagyunk.
  “A szezon elején nyílt focit játszottunk, amit szerettek a nézők nézni,de védőként az az első, hogy védekezz, és, hogy ne kapj gólt.Ezt akkor nem tudtuk elérni.
  “Ezt akartuk, és hogy elértük, elégedettek lehetünk. Most is ennek előnyeit élvezzük.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: