• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Terry új igazolásokat szeretne  A Chelsea csapatkapitánya szerint a jelenlegi csillagok mellé még igazolni kellene a vezetőségnek, hogy jövőre is versenyben legyenek a PL-ért.

  Miután a Chelsea végzett az első helyen a Premier Liga idei kiírásában, a következő cél Terryéknek a szombati FA kupa döntő megnyerése, ahol is a kieső Portsmouth ellen fognak pályára lépni. Ha sikerül megnyerniük az FA kupát is, akkor a klub történetében először fog duplázni. Ezek után már csak a nyári átigazolási piacra kell koncentrálni, de ez a vezetők dolga lesz majd.

  A 29 éves védő szerint ahhoz, hogy a kékek jövőre is versenyben legyenek friss igazolásokra lesz szükség, mivel a Tottenham is belépett a “Big four” vagy is az élcsapatok közé. Ezen kívül a City és az Aston Villa is remek idényt futottak, mutatva, hogy folyamatosan fejlődnek, tehát a Chelseanek sem szabad leragadnia egy szinten.

  Természetesen jövőre is megakarjuk nyerni a bajnokságot, de ez igaz az összes csapatra (MU, Arsenal, Liverpool), nagy szükségünk van az erősítésre, mert jövőre mindenki közelebb lesz majd hozzánk” – mondta Terry

  Forrás: Sky Sports
  Témakör:
  Átigazolások, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: