• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A felsőházban végezhet a Stoke



    Tony Pulis nagyon boldog lenne, ha a Stoke City túlszárnyalná tavalyi teljesítményét, és a legjobb tíz között zárná ezt az idényt.

    A legutóbbi három meccsén veretlen gárda jó teljesítményének köszönhetően átlépte a 40 pontos határt, ezzel bebiztosítva bennmaradását, ráadásul előre lépett a tizedik helyre.

    A Premier League 2008/09-es kiírásában a 12. helyen zártak 45 ponttal. Jelenleg 43 egységük van és még öt bajnoki áll előttük, így könnyen előfordulhat, hogy jobb eredménnyel végeznek, mint egy éve.

    Ha szombaton a Britannia Stadiumban legyőzik a Bolton Wandererst, a pontok tekintetében máris jobban állnak majd, de Pulis reméli, hogy ennél is tovább mennek és ebben az évben az első tízben fejezik be szereplésüket.

    “Mindenki szeretne fejlődni, mindenki azt akarja, hogy jobban menjenek a dolgai, ez így van jól” – mondta a Fazekasok mestere.

    “Azt sem szabad elfelejteni, hogy mit értünk el, tavaly a 12. helyen végeztünk, és bejutottunk a Ligakupa negyeddöntőjébe, idén pedig az FA Kupában jutottunk el a legjobb nyolc közé. Ha sikerülne az első tízben zárnunk, mindenképpen sikerként könyvelhetnénk el az utóbbi két évet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: