• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anita jobb szezont vár a Newcastlenál!  Vurnon Anita szerint az élete boldogabb lesz a Newcastlenél, mivel a nyelvi különbségek lassan eltűnnek az öltözőből.
  Alan Pardew csapatát többször szóba hozták már, az angolul és nem angolul beszélők miatt, mivel a csapat csak szenvedett, és a 16.helyen végzett.
  Közeledik az új szezon, és ebben Anita azt várja, hogy a csapat sokkal egységesebb lesz, mivel többen beszélik az angolt, és emiatt is vár jobb teljesítményt.
  “A kommunikáció már sokkal jobb, mivel mindenki beszéli az angolt, így egyszerűbb beszélni egymással, és a szurkolókkal is.
  “6 hónapunk volt, hogy megismerjük egymást, és egyre jobban ismerjük a másikat,így most nincs indokunk a rossz teljesítményre.”
  Anita 2012 augusztusában érkezett az Ajaxtól. Már alig várja a szezon kezdetét, mivel ez az első olyan szezonja, ahol végig itt volt már az előszezonban is.
  “Tudom, mik az elvárások. Idén javulnunk kell, és úgy gondolom, hogy ez sikerülni is fog.
  “Jó az, hogy a keretből már mindenki játszott együtt egy szezont. Az edzők már a kezdettől azt akarják, hogy jól teljesítsünk. A januárban érkezettek is itt vannak az új szezonra, és jó érzéssel tölt el az, hogy mindenkire számítanak.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: