• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vége Fabregas szezonjának  Cesc Fabregas már nem léphet pályára ebben a szezonban, miután az Arsenal Barcelona elleni Bajnokok Ligája-meccsén megrepedt a szárkapocscsontja.

  A spanyol zseni játéka kérdéses volt a mérkőzés előtt, de az Ágyúsok orvosai játékra alkalmasnak találták a találkozó előtti vizsgálatokon.

  Nagy szerepe volt abban, hogy a londoniak ledolgozták kétgólos hátrányukat, és ezzel visszaszerezték a reményt a továbbjutásra.

  A második félidő elején Zlatan Ibrahimovic duplázni tudott és sokan úgy gondolták, a Barca ezzel meg is váltotta jegyét az elődöntőbe.

  Beállása után nem sokkal azonban Theo Walcott szépített, majd Carles Puyol felrúgta Fabregast, akinek ekkor repedt meg a csontja. A bekk piros lapot, az Arsenal pedig tizenegyest kapott. A büntetőt éppen a sértett értékesítette.

  Mint a meccs utáni vizsgálatokból kiderült, a piros-fehérek csapatkapitánya már nem léphet pályára többször ebben az idényben, de a világbajnoki szereplése valószínűleg nincs veszélyben.

  “A mai vizsgálatok során kiderült, hogy elrepedt a szárkapocscsont Cesc Fabregas jobb lábában, amikor összeütközött a Barcelona védőjével, Carles Puyollal” – olvasható az Arsenal honlapján.

  “Sérülése miatt a klub kénytelen lesz a szezon hátralévő részében nélkülözni őt, mivel hat hétig tart a felépülése. A legjobbakat kívánjuk Cescnek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: