• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vége Fabregas szezonjának



    Cesc Fabregas már nem léphet pályára ebben a szezonban, miután az Arsenal Barcelona elleni Bajnokok Ligája-meccsén megrepedt a szárkapocscsontja.

    A spanyol zseni játéka kérdéses volt a mérkőzés előtt, de az Ágyúsok orvosai játékra alkalmasnak találták a találkozó előtti vizsgálatokon.

    Nagy szerepe volt abban, hogy a londoniak ledolgozták kétgólos hátrányukat, és ezzel visszaszerezték a reményt a továbbjutásra.

    A második félidő elején Zlatan Ibrahimovic duplázni tudott és sokan úgy gondolták, a Barca ezzel meg is váltotta jegyét az elődöntőbe.

    Beállása után nem sokkal azonban Theo Walcott szépített, majd Carles Puyol felrúgta Fabregast, akinek ekkor repedt meg a csontja. A bekk piros lapot, az Arsenal pedig tizenegyest kapott. A büntetőt éppen a sértett értékesítette.

    Mint a meccs utáni vizsgálatokból kiderült, a piros-fehérek csapatkapitánya már nem léphet pályára többször ebben az idényben, de a világbajnoki szereplése valószínűleg nincs veszélyben.

    “A mai vizsgálatok során kiderült, hogy elrepedt a szárkapocscsont Cesc Fabregas jobb lábában, amikor összeütközött a Barcelona védőjével, Carles Puyollal” – olvasható az Arsenal honlapján.

    “Sérülése miatt a klub kénytelen lesz a szezon hátralévő részében nélkülözni őt, mivel hat hétig tart a felépülése. A legjobbakat kívánjuk Cescnek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: