• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Felszámolás alatt a Pompey  A Portsmouth vezetősége bejelentette, hogy a csapat felszámolás alá került, így szinte biztossá vált, hogy a következő szezont a másodosztályban kezdik.

  A 70 millió fontos adóssággal küzdő dél-angol klub máig kapott határidőt, hogy új tulajdonost keressen, aki rendezni tudja az anyagi helyzetét.

  Ez nem történt meg, így a gárda felszámolás alá került. Ezt a Pompey délelőtt honlapján is megerősítette, majd néhány órával később sajtótájékoztatót is tartottak, mely során beszámoltak a jelenlegi helyzetről.

  Az angliai szabályok értelmében minden klubtól le kell vonni kilenc pontot, mely felszámolás alá kerül, ez alól a Portsmouth sem kivétel. Avram Grant csapata a levonás előtt is a Premier League utolsó helyén állt, így szinte biztos, hogy kiesnek az élvonalból.

  Egyes szakértők szerint elképzelhető, hogy a kék mezesek már most szerződést bontanak néhány játékossal, hogy csökkentsék kiadásaikat, de az biztos, hogy a nyári átigazolási időszakban nagy kiárusítást tartanak majd.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: