• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kirúgta Grantot a West Ham



    A West Ham United vezetősége menesztette Avram Grantot, miután a csapat kikapott a Wigan Athletictől, és kiesett a Premier League-ből.

    A Kalapácsosok az első félidőben kétgólos előnyt szereztek a DW Stadiumban Demba Ba duplájával, és úgy tűnt, megmaradhat minimális esélyük a túlélésre. A Wigan azonban feltámadt és 3-2-re megverte őket, és így kiejtette őket. A WHU vezetősége azonnal megvált az izraeli mestertől.

    “Avram Grant mostantól nem a West Ham United menedzsere. A szezon utolsó meccsén, a Sunderland ellen a másodedző, Kevin Keen irányítja majd a csapatot” – olvasható a londoniak közleményében.

    Grant maga is elmondta a véleményét kirúgásáról: “Nem akarok sokat beszélni azokról a hihetetlen problémákról, amikkel meg kellett küzdenünk a szezon során. Ez a játék csak az eredményekről szól, más nem számít.”

    “Az volt a feladatom, hogy a Premier League-ben tartsam a csapatot, de nem sikerült. Megértem a vezetők döntését. Sok jó pillanatom volt itt, de a foci az eredmények játéka, azok pedig nem voltak túl jól. Vállalom a felelősséget.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: