• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kirúgta Grantot a West Ham  A West Ham United vezetősége menesztette Avram Grantot, miután a csapat kikapott a Wigan Athletictől, és kiesett a Premier League-ből.

  A Kalapácsosok az első félidőben kétgólos előnyt szereztek a DW Stadiumban Demba Ba duplájával, és úgy tűnt, megmaradhat minimális esélyük a túlélésre. A Wigan azonban feltámadt és 3-2-re megverte őket, és így kiejtette őket. A WHU vezetősége azonnal megvált az izraeli mestertől.

  “Avram Grant mostantól nem a West Ham United menedzsere. A szezon utolsó meccsén, a Sunderland ellen a másodedző, Kevin Keen irányítja majd a csapatot” – olvasható a londoniak közleményében.

  Grant maga is elmondta a véleményét kirúgásáról: “Nem akarok sokat beszélni azokról a hihetetlen problémákról, amikkel meg kellett küzdenünk a szezon során. Ez a játék csak az eredményekről szól, más nem számít.”

  “Az volt a feladatom, hogy a Premier League-ben tartsam a csapatot, de nem sikerült. Megértem a vezetők döntését. Sok jó pillanatom volt itt, de a foci az eredmények játéka, azok pedig nem voltak túl jól. Vállalom a felelősséget.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: