• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez nem lesz a Juve mestere  Rafa Benítezt büszkévé teszi, hogy szóba hozták a Juventusszal, de nem szeretné elhagyni a Liverpoolt.

  A tegnapi, Internazionale elleni vereség és a folyamatos rossz eredmények hatására a torinóiak vezetősége úgy döntött, hogy meneszti Ciro Ferrarát.

  Helyét a szezon végéig Alberto Zaccheroni vette át. Sokan úgy gondolják, a következő idénytől már a spanyol Benítez ül a Zebrák kispadján.

  Egyes hírek szerint a Juve néhány képviselője már el is utazott Liverpoolba, de a szakember cáfolja, hogy elhagyná a Vörösöket az olasz sztárklub kedvéért.

  “Nem azért vagyok itt, hogy a pletykákat fejtegessem, az embereke így is túl sokat foglalkoznak az ilyesmivel” – kezdte a korábbi Valencia-mester.

  “Csak az érdekel, hogy minél jobban felkészítsem a csapatomat a holnapi, Bolton elleni találkozóra.”

  “Tudom, hogy a Juventus érdeklődik irántam, de ez is része a labdarúgásnak. Nem akarok túl sokat beszélni erről, fontosabb dolgom is van.”

  “Természetesen büszke vagyok, hogy Európa egyik legnagyobb csapata igényt tartana a szolgálataimra, de jól érzem magam ott, ahol most vagyok és szeretnék minél jobb munkát végezni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: