• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bellamy szégyenli magát a többi focista miatt



    A Manchester City támadója, Craig Bellamy beszólt a hétről-hétre a bulvárlapokban szereplő futballistáknak.

    A korábbi Liverpool-játékos egy francia sportlapnak adott interjújában mondta el, hogy gyakran ő szégyenli el magát, amikor arról olvas, hogy miként viselkednek egyes profi labdarúgók a pályán kívül.

    A 30 éves játékos azokat a focistákat is elítélte, akik nem tesznek meg mindent csapatuk sikeréért.

    “Gyakran érzem úgy, hogy nem tartozom a futballisták közé Sokszor szégyenlem, hogy ezt a pályát választottam, amikor arról olvasok, hogy ki milyen botrányokba keveredik” – mondta a walesi válogatott csatár.

    “Én nem járok nightclubokba, rossz hírű kocsmákba, nem töltök egész napokat vásárolgatással. Az ilyesmi nem érdekel. szabadidőmben legtöbbször otthon vagyok a gyerekeimmel, engem ez tesz boldoggá, így érzem jól magam.”

    “Nem tudom, egyesek hogyan képesek lazsálni a pályán, néhány srác úgy viselkedik, mintha turistaként nézelődne. Ha én játszom, megteszek mindent, hogy nyerjünk.”

    “Tudom, hogy nekem is vannak hibáim, például könnyen elragadtatom magam. Mindig ilyen voltam, nem érdekel, hogy más mit gondol rólam. Csak azzal foglalkozom, hogy a családom, a barátaim, a csapattársak és a szurkolók tiszteljenek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: