• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Chilei tinit igazolna a MU  A Manchester United 4 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni az Universidad de Chile 16 éves támadójáért, Angelo Henríquezért.

  Az ifjú chilei az Ecuadorban zajló U17-es dél-amerikai kontinenstornán hívta fel magára a figyelmet. Bár hazája csalódást keltően teljesített és már az első körben búcsúzott, ő megtette a magáét, négy meccsen háromszor talált be.

  A Unitedet annyira meggyőzte Henríquez játéka, hogy meghívták próbajátékra, és a hírek szerint egy 4 millió eurós ajánlatot is fontolgatnak. A fiatal tehetség nagyon örülne, ha valóban az angol sztárcsapatban kötne ki.

  “Természetesen óriási dolog a számomra, hogy egy olyan elismert nagy csapat érdeklődik irántam, mint a Manchester United. Egy álmom válna valóra, ha oda igazolhatnék” – kezdte a csatár.

  “Tudom, hogy nem szabad elszállnom, ha komoly focista szeretnék lenni. Nem mehetek állandóan bulizni és nem villoghatok a pletykalapok címlapján, de én nem is szeretem az ilyen dolgokat.”

  “Az egyetlen ami érdekel, hogy végre bemutatkozhassak a jelenlegi csapatomban, mert Manchesterben azt mondták, hogy csak akkor igazolhatok Angliába, ha gyűjtök egy kis tapasztalatot.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: