• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Celtic hondurasi sztárját nézte ki magának a MU?



    A Celtic játékosa, Emilio Izaguirre azt állítja, a Manchester United érdeklődik iránta, és Sir Alex Ferguson már fel is vette a kapcsolatot csapatával.

    A 25 éves védő tavaly nyáron igazolt a zöld-fehérekhez, és remek első szezont produkált, még a szezon legjobb játékosának is megválasztották.

    Nemrég szóba került a neve a Liverpoollal kapcsolatban, de elmondása szerint a Vörösök legnagyobb riválisa, a United már januárban is érdeklődött felőle, és a csapat vezetői hamarosan tárgyalóasztalhoz is ülnek a Celtic elöljáróival.

    “A tudomásomra jutott, hogy a Manchester United és a Celtic illetékesei júliusban tárgyalni fognak. Biztosan állíthatom, hogy a United már januárban is érdeklődött irántam, maga Ferguson kereste meg a Celticet” – mondta a hondurasi játékos.

    “Télen nem voltak hajlandóak eladni, mivel akkor minden erőnkkel a bajnokságra koncentráltunk. Egyelőre nem szeretnék többet mondani, ezeket a dolgokat inkább az ügynökömre hagyom. Ha úgy adódna, hogy lehetőségem nyílna Manchesterbe igazolni, megköszönném Istennek, és élnék a lehetőséggel.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: