• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Celtic hondurasi sztárját nézte ki magának a MU?  A Celtic játékosa, Emilio Izaguirre azt állítja, a Manchester United érdeklődik iránta, és Sir Alex Ferguson már fel is vette a kapcsolatot csapatával.

  A 25 éves védő tavaly nyáron igazolt a zöld-fehérekhez, és remek első szezont produkált, még a szezon legjobb játékosának is megválasztották.

  Nemrég szóba került a neve a Liverpoollal kapcsolatban, de elmondása szerint a Vörösök legnagyobb riválisa, a United már januárban is érdeklődött felőle, és a csapat vezetői hamarosan tárgyalóasztalhoz is ülnek a Celtic elöljáróival.

  “A tudomásomra jutott, hogy a Manchester United és a Celtic illetékesei júliusban tárgyalni fognak. Biztosan állíthatom, hogy a United már januárban is érdeklődött irántam, maga Ferguson kereste meg a Celticet” – mondta a hondurasi játékos.

  “Télen nem voltak hajlandóak eladni, mivel akkor minden erőnkkel a bajnokságra koncentráltunk. Egyelőre nem szeretnék többet mondani, ezeket a dolgokat inkább az ügynökömre hagyom. Ha úgy adódna, hogy lehetőségem nyílna Manchesterbe igazolni, megköszönném Istennek, és élnék a lehetőséggel.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: