• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Podolski: “Két angol csapat érdeklődik irántam”



    A Bayern München csatára, Lukas Podolski elmondta, a Manchester City és a Tottenham Hotspur is szeretné leigazolni.

    Lukas PodolskiA német válogatott támadó képtelen állandó helyet szerezni magának a Bayernben, mióta Jürgen Klinsmann ül a kispadon.

    Emiatt rosszul is érzi magát a müncheni óriásoknál és elmondta, szeretne távozni álandó játéklehetőség reményében. Egy biztos, érdeklődőkben nincs hiány.

    “Játszanom kell, nem ülhetek továbbra is a kispadon. Egyáltalán nem érzem jól magam a Bayernnél.” – mondta a lengyel származású játékos.

    “Úgy érzem, itt az ideje, hogy elhagyjam a Bayernt, mert csak így végezhetem a munkámat, ami nem más, mint a foci. Itt az ideje, hogy külföldön próbáljak szerencsét.”

    “Tudom, hogy a Roma érdeklődik irántam, de rajtuk kívül sokan leigazolnának még. A német csapatok közül a Hamburg, a Köln, a Werder Bremen és a Borussia Dortmund is szívesen látna, a Manchester City és a Tottenham pedig próbálnak Angliába csábítani.”

    Sokan úgy gondolhatják, a City nagy előnyben van kifogyhatatlan anyagi forrásai miatt, de Podolski elmondta, nem a pénz lesz számára a döntő tényező.

    “Én teljes mértékben a futball szempontjából fogok dönteni, a pénznek nem fog befolyásolni. A legfontosabb, hogy elég lehetőséget kapjak és lehetőleg egy nagy csapathoz kerüljek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: