• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Podolski: “Két angol csapat érdeklődik irántam”  A Bayern München csatára, Lukas Podolski elmondta, a Manchester City és a Tottenham Hotspur is szeretné leigazolni.

  Lukas PodolskiA német válogatott támadó képtelen állandó helyet szerezni magának a Bayernben, mióta Jürgen Klinsmann ül a kispadon.

  Emiatt rosszul is érzi magát a müncheni óriásoknál és elmondta, szeretne távozni álandó játéklehetőség reményében. Egy biztos, érdeklődőkben nincs hiány.

  “Játszanom kell, nem ülhetek továbbra is a kispadon. Egyáltalán nem érzem jól magam a Bayernnél.” – mondta a lengyel származású játékos.

  “Úgy érzem, itt az ideje, hogy elhagyjam a Bayernt, mert csak így végezhetem a munkámat, ami nem más, mint a foci. Itt az ideje, hogy külföldön próbáljak szerencsét.”

  “Tudom, hogy a Roma érdeklődik irántam, de rajtuk kívül sokan leigazolnának még. A német csapatok közül a Hamburg, a Köln, a Werder Bremen és a Borussia Dortmund is szívesen látna, a Manchester City és a Tottenham pedig próbálnak Angliába csábítani.”

  Sokan úgy gondolhatják, a City nagy előnyben van kifogyhatatlan anyagi forrásai miatt, de Podolski elmondta, nem a pénz lesz számára a döntő tényező.

  “Én teljes mértékben a futball szempontjából fogok dönteni, a pénznek nem fog befolyásolni. A legfontosabb, hogy elég lehetőséget kapjak és lehetőleg egy nagy csapathoz kerüljek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: