• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kjaer nem biztos a maradásában  Simon Kajer elmondta, remekül érzi magát a Palermónál, de nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Angliába igazol.

  A rózsaszín mezes csapat vezetősége elárulta, hogy rengeteg csapat érdeklődik sztárvédőjük iránt, két angol és két német klub pedig már ajánlatot is tett érte.

  A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp nagy tisztelője a fiatal dánnak, akit a londoniakon kívül a Liverpool, a Manchester City és a Manchester United is szívesen látna.

  A 20 éves bekk elmondása szerint szívesen maradna a Palermónál, de tudja, hogy rengeteg minden történhet még az átigazolási időszak végéig.

  “Nagyon jól érzem magam itt és szeretnék minél többet segíteni a Palermónak, hogy kivívja az európai kupaszereplést, de az átigazolási időszakokban bármi megtörténhet” – mondta Kjaer.

  “Még egy állítólagos érdeklődő sem keresett, bár először is a klubbal kellene felvenniük a kapcsolatot. Rengeteg múlik azon, hogy hol végzünk a bajnokságban.”

  “Ha kijutunk az európai porondra, maradni fogok, annál pedig elképzelni sem tudnék szebbet, mintha a Bajnokok Ligájában szerepelhetnénk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: