• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • James örül a Spurs érdeklődésének



    David James elmondta, büszkévé teszi, hogy a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni, majd a Portsmouth jelenlegi helyzetéről is ejtett pár szót.

    A 39 éves hálóőrnek az elmúlt egy évben több sérüléssel is meg kellett küzdenie, de mindent el fog követni, hogy a dél-afrikai világbajnokságig visszaszerezze a helyét az angol válogatottban.

    Sérülései mellett az sem könnyíti meg a dolgát, hogy a Portsmouth idén a kiesés ellen harcol és folyamatosan az utolsó helyen vagy annak környékén tanyázik.

    A Spurs a jelek szerint kiutat ajánlana neki a rossz helyzetből, hiszen Harry Redknapp, aki korábban a Pompey menedzsere is volt új cserekapust keres a súlyosan megsérült Carlo Cudicini helyére.

    “Azt mondhatom, nagyon örülök, hogy egy olyan remek érdeklődik irántam, mint a Tottenham. A vb-esélyeimnek is jót tenne, ha egy ilyen remek ütemben fejlődő csapatban játszanék” – mondta James.

    A veterán kapuvédő ezután arról is beszélt, hogy nagyon sajnálja a Portsmouth-t, amiért több sztárjátékos is távozott az előző szezon során és utána. Peter Crouch, Niko Kranjcar és Jermain Defoe éppen a Tottenhamhez igazoltak.

    “Minden játékosnak a saját csapatára kell figyelnie, megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy a Portsmouth feljebb kerüljön a tabellán.”

    “Tavaly nyáron nagyon sokan elmentek, ami egyáltalán nem tett jót a csapatnak, főleg, hogy sokan közülük gólerős játékosok voltak. Amikor a csapat fele fogja magát és távozik, úgy érzed magad, mintha megcsalnának.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: