• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • James örül a Spurs érdeklődésének  David James elmondta, büszkévé teszi, hogy a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni, majd a Portsmouth jelenlegi helyzetéről is ejtett pár szót.

  A 39 éves hálóőrnek az elmúlt egy évben több sérüléssel is meg kellett küzdenie, de mindent el fog követni, hogy a dél-afrikai világbajnokságig visszaszerezze a helyét az angol válogatottban.

  Sérülései mellett az sem könnyíti meg a dolgát, hogy a Portsmouth idén a kiesés ellen harcol és folyamatosan az utolsó helyen vagy annak környékén tanyázik.

  A Spurs a jelek szerint kiutat ajánlana neki a rossz helyzetből, hiszen Harry Redknapp, aki korábban a Pompey menedzsere is volt új cserekapust keres a súlyosan megsérült Carlo Cudicini helyére.

  “Azt mondhatom, nagyon örülök, hogy egy olyan remek érdeklődik irántam, mint a Tottenham. A vb-esélyeimnek is jót tenne, ha egy ilyen remek ütemben fejlődő csapatban játszanék” – mondta James.

  A veterán kapuvédő ezután arról is beszélt, hogy nagyon sajnálja a Portsmouth-t, amiért több sztárjátékos is távozott az előző szezon során és utána. Peter Crouch, Niko Kranjcar és Jermain Defoe éppen a Tottenhamhez igazoltak.

  “Minden játékosnak a saját csapatára kell figyelnie, megpróbálok mindent megtenni annak érdekében, hogy a Portsmouth feljebb kerüljön a tabellán.”

  “Tavaly nyáron nagyon sokan elmentek, ami egyáltalán nem tett jót a csapatnak, főleg, hogy sokan közülük gólerős játékosok voltak. Amikor a csapat fele fogja magát és távozik, úgy érzed magad, mintha megcsalnának.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: