• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard: “Építhetnénk a sikerre”



    Steven Gerrard szerint a Liverpool erőt meríthetne a jó folytatáshoz a Wolverhampton Wanderers elleni 2-0-s győzelemből.

    Az angol középpályás történelmet írt a szombati meccsen, ugyanis megszerezte 75. gólját, amivel Michael Owent megelőzve ő lett az évtized leggólerősebb Liverpool-játékosa.

    A Vörösök továbbra sem mondhatják, hogy jó formában vannak, hiszen a tíz emberrel játszó Farkasok sokáig képesek voltak feltartani őket.

    Egyesek szerint Gerrardnak sem kellett volna már a pályán lennie, amikor a gólját szerezte, hiszen több kemény belépője is volt előtte. Őt viszont ez nem érdekli, és szerinte csapata építhetne erre a győzelemre.

    “A Wolverhampton nagyon szervezetten játszott, őket sosem könnyű megverni” – mondta a liverpooli ikon.

    “Sokat kellett rá várni, hogy megtörjük a védekezésüket, de tudtuk, hogy sikerrel járunk, ha nem veszítjük el a hitünket. Hanem olyan eredményeket érsz el, amilyenekre számítasz, az rossz hatással van az önbizalmadra.”

    “Szeretnénk mindent helyrehozni. A játékosaink nem érzik túl jól magukat mostanában, de könnyedén előrébb léphetünk a tabellán, ha a folytatásban is úgy játszunk, mint a Wolves ellen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: