• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gerrard: “Építhetnénk a sikerre”  Steven Gerrard szerint a Liverpool erőt meríthetne a jó folytatáshoz a Wolverhampton Wanderers elleni 2-0-s győzelemből.

  Az angol középpályás történelmet írt a szombati meccsen, ugyanis megszerezte 75. gólját, amivel Michael Owent megelőzve ő lett az évtized leggólerősebb Liverpool-játékosa.

  A Vörösök továbbra sem mondhatják, hogy jó formában vannak, hiszen a tíz emberrel játszó Farkasok sokáig képesek voltak feltartani őket.

  Egyesek szerint Gerrardnak sem kellett volna már a pályán lennie, amikor a gólját szerezte, hiszen több kemény belépője is volt előtte. Őt viszont ez nem érdekli, és szerinte csapata építhetne erre a győzelemre.

  “A Wolverhampton nagyon szervezetten játszott, őket sosem könnyű megverni” – mondta a liverpooli ikon.

  “Sokat kellett rá várni, hogy megtörjük a védekezésüket, de tudtuk, hogy sikerrel járunk, ha nem veszítjük el a hitünket. Hanem olyan eredményeket érsz el, amilyenekre számítasz, az rossz hatással van az önbizalmadra.”

  “Szeretnénk mindent helyrehozni. A játékosaink nem érzik túl jól magukat mostanában, de könnyedén előrébb léphetünk a tabellán, ha a folytatásban is úgy játszunk, mint a Wolves ellen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: