• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kranjcar Kijevbe igazol?



    A Dinamo Kijev elnöke, Igor Surkis elmondta, csapata tárgyalásokat folytat a Tottenham Hotspurről Niko Kranjcar leigazolását illetően.

    A Spurs a hírek szerint készen áll megválni a horvát játékostól, aki a szezon során szinte végig csak a kispadon ücsöröghetett a White Hart Lane-en.

    A középpályás is jelezte, hogy szívesen távozna, az Atlético Madrid és a Wolfsburg is jelezte érdeklődését, de egyezség még egyik csapattal sem született. Most a Dinamo is bejelentkezett érte, akik már meg is kezdték az egyeztetéseket a londoniakkal.

    “Tárgyalunk a Tottenhammel Kranjcar leigazolásáról. Még csak a procedúra elején járunk, a játékossal egyelőre nem is beszéltünk, de mindenképpen szeretnénk megszerezni” – mondta Surkis.

    “Sok játékosról le kellett már mondanunk. Nem azért, mert nem tudtuk volna kielégíteni az igényeiket vagy a klubjuk nem engedte volna el őket, egyszerűen az ukrán bajnokság nem mindenki számára vonzó.”

    “Ha sikerül megértetnünk Krajncarral a terveinket, és úgy érzi, szívesen játszana nálunk, örömmel várjuk a csapatunkban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: