• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kranjcar Kijevbe igazol?  A Dinamo Kijev elnöke, Igor Surkis elmondta, csapata tárgyalásokat folytat a Tottenham Hotspurről Niko Kranjcar leigazolását illetően.

  A Spurs a hírek szerint készen áll megválni a horvát játékostól, aki a szezon során szinte végig csak a kispadon ücsöröghetett a White Hart Lane-en.

  A középpályás is jelezte, hogy szívesen távozna, az Atlético Madrid és a Wolfsburg is jelezte érdeklődését, de egyezség még egyik csapattal sem született. Most a Dinamo is bejelentkezett érte, akik már meg is kezdték az egyeztetéseket a londoniakkal.

  “Tárgyalunk a Tottenhammel Kranjcar leigazolásáról. Még csak a procedúra elején járunk, a játékossal egyelőre nem is beszéltünk, de mindenképpen szeretnénk megszerezni” – mondta Surkis.

  “Sok játékosról le kellett már mondanunk. Nem azért, mert nem tudtuk volna kielégíteni az igényeiket vagy a klubjuk nem engedte volna el őket, egyszerűen az ukrán bajnokság nem mindenki számára vonzó.”

  “Ha sikerül megértetnünk Krajncarral a terveinket, és úgy érzi, szívesen játszana nálunk, örömmel várjuk a csapatunkban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: