• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pienaar a La Ligába vágyik



    Steven Pienaar elmondta, nagyon szívesen maradna hosszabb ideig az Everton játékosa, de mindenképpen szeretné kipróbálni magát Spanyolországban is.

    Steven PienaarA 27 éves játékos 2007 nyarán szerződött a Borussia Dortmundtól a liverpooli kékekhez, azóta nagyon fontos tagjává vált a csapatnak.

    A dél-afrikai válogatott középpályás szerződéséből még két év van hátra és szívesen aláírna egy új kontraktust a Goodison Parkban.

    Pienaar, akit az Atletico Madrid is szeretne megszerezni, azonban azt is elmondta, hogy egy nap szeretne Spanyolországba igazolni, hogy ott is megpróbáljon bizonyítani.

    “Büszke vagyok rá, hogy az Everton játékosa lehetek és szívesen hosszabbítanék, ha a csapat felajánlana egy új szerződést. Ez viszont nem csak rajtam múlik” – mondta a korábbi Ajax-játékos.

    “Nagyon boldog két évet töltöttem eddig a klubnál és örülök, hogy sikerült hozzájárulnom az eddigi sikerekhez, például ahhoz, hogy ötödikként zártunk a Premier League-ben és, hogy bejutottunk az FA Kupa döntőjébe.”

    “Azt azonban senki nem tudhatja, hogy mit hoz a jövő. Ki tudja, hol leszek egy vagy két év múlva? A hozzám hasonló játékosoknak nagyon csábító a La Liga és a BL-be jutás lehetősége.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: