• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mowbray a Celtic fő célpontja



    A West Bromwich Albion megerősítette a híreket, melyek szerint a Celtic Tony Mowbrayt ültetné a nemrég távozott Gordon Strachan helyére.

    Tony MowbrayA zöld-fehérek eleinte állítólag a Burnleyt az élvonalba juttató Owen Coyle-t szerették volna a kispadjukon látni, de a mester nem volt hajlandó elhagyni csapatát.

    A legutóbbi szezonban második helyen záró skót óriás ezután a West Brom menedzsere, Tony Mowbray felé fordította a figyelmét.

    A bimringhamiek eleinte tagadták, hogy a Celtic megkereste volna őket a 45 éves szakemberrel kapcsolatban. A csapat elnöke, Jeremy Peace mostanra beismerte, hogy valóban tárgyalt a glasgow-iakkal, de azt tagadja, hogy engedélyt adott volna nekik, hogy Mowbray-jel is egyeztessenek.

    “Hosszan tartó találgatások után végre hivatalosan is felkeresett minket a Celtic pénzügyi igazgatója, Peter Lawwell, és engedélyt kért, hogy tárgyalhassanak Tonyval” – mondta Peace.

    “Mondanom sem kell, ennek nem nagyon örültünk, mivel már felépítettünk egy tervet, melynek megvalósításában Tonynak is fontos szerepet szánunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: