• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mowbray a Celtic fő célpontja  A West Bromwich Albion megerősítette a híreket, melyek szerint a Celtic Tony Mowbrayt ültetné a nemrég távozott Gordon Strachan helyére.

  Tony MowbrayA zöld-fehérek eleinte állítólag a Burnleyt az élvonalba juttató Owen Coyle-t szerették volna a kispadjukon látni, de a mester nem volt hajlandó elhagyni csapatát.

  A legutóbbi szezonban második helyen záró skót óriás ezután a West Brom menedzsere, Tony Mowbray felé fordította a figyelmét.

  A bimringhamiek eleinte tagadták, hogy a Celtic megkereste volna őket a 45 éves szakemberrel kapcsolatban. A csapat elnöke, Jeremy Peace mostanra beismerte, hogy valóban tárgyalt a glasgow-iakkal, de azt tagadja, hogy engedélyt adott volna nekik, hogy Mowbray-jel is egyeztessenek.

  “Hosszan tartó találgatások után végre hivatalosan is felkeresett minket a Celtic pénzügyi igazgatója, Peter Lawwell, és engedélyt kért, hogy tárgyalhassanak Tonyval” – mondta Peace.

  “Mondanom sem kell, ennek nem nagyon örültünk, mivel már felépítettünk egy tervet, melynek megvalósításában Tonynak is fontos szerepet szánunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: