• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hart egyelőre csak a Stoke-ra koncentrál



    A Portsmouth menedzsere, Paul Hart jelenleg csak a Stoke City elleni bajnokira gondol, nem foglalkozik az utána következő megpróbáltatásokkal.

    Paul HartA kék mezesek a nagy négyes minden tagjával megmérkőznek majd a 2009-es év utolsó heteiben. Először a Manchester Unitedet fogadják majd, jövő szombaton.

    December 16-án a Chelsea otthonába utaznak, három nappal később a Liverpoolt látják vendégül, majd december 30-án egy Arsenal elleni találkozóval zárják az évet.

    A Pompeynak nagy szüksége lenne a pontokra, hiszen jelenleg a tabella utolsó helyén áll, négy pontra a bennmaradást érő 17. helytől.

    Hart ennek ellenére nem aggódik az óriások elleni meccsek miatt és egyelőre csak a Stoke elleni felkészüléssel foglalkozik.

    “Jól tudom, hogy milyen csapatok várnak ránk a karácsonyi időszakban, de én mindig csak a legközelebbi meccsel törődöm és most is próbálom ehhez tartani magam” – mondta Hart.

    “Elég nehéz egy meccsre is felkészülni, nem szeretném azzal megnehezíteni a saját dolgomat, hogy három-négy mérkőzéssel előre gondolkodom.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. Ayreon:  2009 november, 23 08:06

      Nem jött be:(

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: