• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hart egyelőre csak a Stoke-ra koncentrál  A Portsmouth menedzsere, Paul Hart jelenleg csak a Stoke City elleni bajnokira gondol, nem foglalkozik az utána következő megpróbáltatásokkal.

  Paul HartA kék mezesek a nagy négyes minden tagjával megmérkőznek majd a 2009-es év utolsó heteiben. Először a Manchester Unitedet fogadják majd, jövő szombaton.

  December 16-án a Chelsea otthonába utaznak, három nappal később a Liverpoolt látják vendégül, majd december 30-án egy Arsenal elleni találkozóval zárják az évet.

  A Pompeynak nagy szüksége lenne a pontokra, hiszen jelenleg a tabella utolsó helyén áll, négy pontra a bennmaradást érő 17. helytől.

  Hart ennek ellenére nem aggódik az óriások elleni meccsek miatt és egyelőre csak a Stoke elleni felkészüléssel foglalkozik.

  “Jól tudom, hogy milyen csapatok várnak ránk a karácsonyi időszakban, de én mindig csak a legközelebbi meccsel törődöm és most is próbálom ehhez tartani magam” – mondta Hart.

  “Elég nehéz egy meccsre is felkészülni, nem szeretném azzal megnehezíteni a saját dolgomat, hogy három-négy mérkőzéssel előre gondolkodom.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  1 hozzászólásunk van

  1. Ayreon:  2009 november, 23 08:06

   Nem jött be:(

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: