• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vassell tíz hétre kidőlt



    A Manchester Citynek már biztosan Darius Vassell nélkül kell lejátszania az FC Midtjylland elleni UEFA-kupa-selejtezőjét, hiszen a támadó térsérülést szenvedett.

    Vassell hétvégén, az AC Milan elleni győztes felkészülési meccsen sérült meg és előre láthatóan tíz hétig nem lesz bevethető. Így a Midtjylland elleni selejtezőn kívül a Premier Liga kezdetét is kell hagynia.

    “Úgy tűnik, hogy Darius körülbelül tíz hétre kidőlt.” – mondta a City mestere, Mark Hughes.

    “Hat hét múlva valószínűleg már elkezdheti a könnyítet edzéseket, de még egy hónapra szüksége lesz, hogy ismét fitt legyen.”

    “Neki és nekem is nagy csalódás, hogy nem lehetett ot a bajnokság elején, hiszen remekül teljesített a felkészülési időszakban.”

    Mivel Jo az olimpián segíti a brazil válogatottat, Benjani Mwaruwari pedig sérült, Hughesnak nem maradt sok lehetősége a csatársor összeállítását illetően.

    A manchesteriek kerete valószínűleg a következő lesz a selejtezőn: Hart, Corluka, Onuoha, Richards, Dunne, Ben Haim, Ball, Garrido, Fernandes, Hamann, Ireland, Johnson, Etuhu, Elano, Bianchi, Bojinov, Evans, Sturridge, Castillo, Schmeichel, Caicedo.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: