• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rossi a Cityt is érdekli  Spanyol lapértesülések szerint a Manchester City ajánlatot tett Giuseppe Rossiért, de a Villarreal nemet mondott.

  Giuseppe RossiA 22 éves játékst szerződése értelmében csak egy 40 millió fontos vagy annál nagyobb ajánlat fejében lehetne elvinni a sárga mezesektől. Úgy tudni, a City ennél jóval kevesebbet fizetett volna érte.

  Az olasz csatár 2007-ben, a Manchester Unitedtől igazolt a Sárga Tengeralattjárókhoz. Egyesek szerint a spanyolok hajlandóak lennének visszaengedni az Old Traffordra csapatuk egyik legjobbját.

  Rossi ügynöke, Federico Pastorello azonban elmondta, hogy ügyfele szinte biztosan a Srága Tengeralattjáróknál marad és semmit nem tud arról, hogy a City megpróbálta volna leigazolni.

  “Senki nem keresett fel semmiféle ajánlattal és 99%-ig biztos vagyok benne, hogy Giuseppe a következő szezonban is a Villarreal játékosa lesz” – mondta Pastorello.

  “Rossi remekül érzi magát jelenlegi csapatában, csak egy igazán nagy klub kedvéért lenne hajlandó elgondolkodni a távozáson.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: