• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Farkasok kerete újabb játékossal bővült  A Wolverhampton Wanderers tovább folytatja az erősítést a következő szezonra, ezúttal Andrew Surmant igazolták le a Southamptontól.

  Andrew SurmanA középpályás vételárát nem hozták nyilvánosságra a klubok, de úgy tudni, egy körülbelül 1,2 millió fontos összegről van szó. A komoly anyagi gondokkal küzdő Szentek várhatóan több játékosuktól is megválnak majd.

  A 22 éves tehetség egy három évre szóló szerződést írt alá a Molineux-ban. Marcus Hahnemann, Nenad Milijas és Marcus Hahnemann után ő a Wanderers negyedik szerzeménye ezen a nyáron.

  “Úgy gondolom, ez egy nagyszerű átigazolás volt a pályafutásom szempontjából, izgatottan várom, hogy találkozhassak a játékostársakkal” – mondta Surman.

  “Nagyszerű érzés egy olyan nagy és elismert csapat tagja lenni, mint a Wolves, amely ráadásul a Premier League-ben fog szerepelni a következő szezontól.”

  “Egy csalódást keltő idényen vagyok túl a Southamptonnal. Elég jó keretünk volt, de mégis kiestünk. Készem állok rá, hogy a Wolverhamptonnál javítsak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, League One (harmadosztály) és lejjebb, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: