• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mowbray bizakodó Teixeirával kapcsolatban  A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray szerint ilipe Teixeira hamarosan ismét az első csapatban játszhat majd komoly sérülése után.

  A portugál játékos tegnap körülbelül egy órányi játékidőt kapott a West Ham United elleni tartalékbajnokin. Ez volt az első alkalom, hogy a márciusban elszenvedett térdszalag-sérülése után pályára lépett.

  A 27 éves középpályás körülbelül két hete már a teljes intenzitású edzéseket is látogatja. Akár már hétvégén, a Fulham ellen is kaphat néhány percet, de reálisabbnak tűnik, hogy csak a Vb-selejtezők miatti szünet után tér vissza.

  “Filipének már nagyon hiányzik a játék. Néhány hete már edz és 10-11 napja már a rendes tréningeken is részt vesz. A visszatéréshez már csak arra van szüksége, hogy újra formába jöjjön, erre a legjobb módszer, ha a tartalékokkal játszik néhány meccset.” – mondta Mowbray.

  “Ha továbbra is ilyen keményen dolgozik az erőnlétén és lejátszik még egy vagy két találkozót a tartalékosokkal, akkor nagyon hamar láthatjuk majd játszani a felnőttek között is.”

  “Azzal, hogy egy meccset már lejátszott, nagy lépést tett az első csapat felé.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: