• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo nem fog a Cityhez igazolni  A Manchester Unites portugál szélsője, Cristiano Ronaldo elmondta, hogy biztosan nem fog a városi rivális Manchester Cityhez igazolni.

  Az Abu Dhabi United Group azt tervezi, hogy a Cityből a világ legerősebb csapatát faragják, ezért máris rengeteg nagy név merült fel a klubbal kapcsolatban.

  Tervük részeként Robinhót már sikerült megszerezniük a Real Madridtól az átigazolási időszak utolsó napján. Az új tulajdonos Ronaldót is megemlítette, mint átigazolási célpontot.

  Dr. Sulaiman Al-Fahim kilátásba helyezett egy 135 millió fontos ajánlatot a portugál zseniért. A United már cáfolta, hogy belemenne egy ilyen üzletbe és az európai aranycipős játékos is elmondta, hogy nem fog átköltözni a City of Manchester Stadiumba.

  “Ez egy jó dolog. Jót tesz a futballnak, ha ilyen háttér kerül egy olyan klub mögé, amely már hosszú évek óta semmit sem nyert.” – kezdte a korábbi Sporting-játékos.

  “Ez hasonló eset, mint amikor Abramovich felvásárolta a Chelsea-t. Akkor a Kékeknek 50 éve nem sikerült bajnokságot nyerniük, majd a nagy költekezés után elsők lettek.”

  “Ez az egész labdarúgásnak és minden csapatnak jót tesz, nem csak a Unitednek, hanem a Liverpoolnak és az Arsenalnak is.”

  “Nem a pénz tesz naggyá egy csapatot és nem az a legfontosabb tényező. Nem én hozom a döntéseket, így soha nem lehet biztosra mondani semmit, de én nem tudom elképzelni magam a másik manchesteri csapat mezében.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: