• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Queroz maradásra bíztatja Ronaldót



    Carlos Queiroz, a Manchester United másodedzője azt tanácsolta Cristiano Ronaldónak, hogy maradjon az Old Traffordon, mert ez a klub megadhatja neki azt a figyelmet és szeretetet, amit a portugál játékos megérdemel.

    A 23 éves játékosnak jeleznie kell, hogy hogyan képzeli el a jövőjét a futball terén, ezzel kapcsolatban arra számítanak, hogy Ronaldo 48 órán belül tesz egy hivatalos közleményt.

    Ha Ronaldo azt mondja, hogy a Realba akar igazolni akkor a spanyol csapat egy rekordösszegű értéket ajánl fel a Manchester Unitednek. De valószínűleg ha így is lesz akkor nem az emlegetett 100 millió euró (80 millió font), hanem egy kisebb összeget áldozna Ramon Calderon a United játékosára.

    A Vörös Ördögök másodedzője reméli, hogy Ronaldo marad annál a klubnál aki felkarolta és elhozta a Sporting Lisabon-ból 2003-ban. “A Machester United nagyon különleges.” – Mondta Queiroz a Portugál rádióállomásnak, a Renascencának.

    “Mi tudjuk, hogy Ronaldót mivel lehet itt tartani. Teljes odefigyeléssel és sok szeretettel, amit ő megérdemel. Mindazonáltal a hallgatás a legértelmesebb dolog, mit ilyen helyzetben lehet csinálni, hogy kicsit se segítsük azoknak az érdekeit akiket nem lehet beazonosítani.”

    Forrás: manutdfanatics.hu




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: