• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hughton: “Nyerhettünk volna”  A Newcastle United megbízott menedzsere, Chris Hughton úgy érzi, csapata megverhette volna a Hull Cityt hazai pályán.

  Marlon King két gólja elég volt ahhoz, hogy az élvonalban ebben a szezonban debütáló Tigrisek elhzzák a három pontot a St. James’ Parkból. A Szarkáknál csak Xisco tudott gólt szerezni.

  A mérkőzés előtt szurkolók ezrei tiltakoztak a tulajdonos, Mike Ashley és a pénzügyi igazgató, Dennis Wise ellen, mivel miatuk távozott Kevin Keegan. A találkozó elvesztése után természetesen a tüntetés tovább folytatódott.

  A meccs utáni sajtótájéloztatón arról kérdezték Hughtont, hogy Keegan távozása volt-e ilyen rossz hatással a teljesítményre.

  “Az lenne a legkönnyebb számomra, ha azt mondanám, hogy igen, az utóbbi hetek történései tehetnek az eredményről.” – mondta a mester.

  “Talán az is közrejátszott, hogy nagyon fontos játékosaink nem lehettek a pályán sérülés miatt, mások pedig későn tértek vissza a válogatottjuktól. Ezek azonban hozzá tartoznak a futballhoz, el kell fogadni az ilyen dolgokat.”

  “A felkészülésünk viszont nagyon jól sikerült, így a játékosok hozzáállását és profizmusát nem kérdőjelezhetem meg.”

  “Olyan kezdőcsapatot állítottam ki, melyről úgy gondoltam, hogy képes megnyerni a mai meccset, de mégsem lett igazam.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: