• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Eriksson a Valenciához kerülhet



    A The Sunban megjelent hírek szerint a Manchester City menedzsere, Sven-Goran Eriksson nyáron a várakozásokat alulmúló Valenciához szerződhet.

    sge.jpgMúlt héten megjelent hírek szerint a korábbi angol szövetségi kapitány munkája egyáltalán nincs biztonságban a Citynél, mivel a tulajdonos, Thaksin Shinawatra nem örül a formaromlásnak.

     

    A manchesteriek jelenleg a Premiership nyolcadik helyén állnak és négy meccsel a szezonzárás előtt annyi pontjuk van, amennyit eddigi legjobb évadukban szereztek. A tulaj azonban az első hat vagy öt közé várná a gárdát.

     

    Eriksson dühös, amiért Shinawatra mostanra időzítette nyilatkozatát, mivel a svéd mester szerint ez aláaknázza a munkáját.

     

    “Jobb lett volna, ha ezt nem most mondja.” – mondta a szakember.

     

    “Nem rég hallottam, hogy Dr. Thaksin számára az a cél, hogy az első tízben végezzünk, ehhez jó irányba haladunk. Elismerem, hogy az évad második fele nem alakult olyan jól, mint az első. Talán túl jók is voltunk az elején.”

     

    Erikssonnak még két éve van hátra a szerződéséből a City of Manchester Stadiumban, de a The Sun szerint a Valencia már most nyáron szívesen Spanyolországba csábítaná a mestert. A szerdai Spanyol Kupa siker is csak kicsit csökkenti a nyomást Ronald Koemanon, mivel a játékosokkal nem éppen felhőtlen a viszonya.

     

    A hírek szerint a Los Che hajlandó lenne a manchesterinél magasabb fizetést adni a svédnek, hogy növeljék az esélyüket a megszersére. A Mestalla stadion eladása után a szakembernek bőven lenne pénze átigazolásokra.

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: