• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Eriksson szívesen leülne a Pompey kispadjára  Sven Göran-Eriksson ügynöke azt állítja, a svéd szakember örülne egy esetleges, Portsmouth-tól érkező ajánlatnak.

  Sven-Göran ErikssonNemrég még olyan hírek jelentek meg, hogy a kikötővárosiak meghosszabbítanák Paul Hart kontraktusát, aki Harry Redknapp távozása után vette át a csapat irányítását.

  Mindez azonban még azelőtt volt, hogy Szulajman al-Fahim felvásárolta volna a Pompey-t. Az arab üzletember szerdán elárulta, a korábban az angol válogatottnál is megforduló Erikssont látná a legszívesebben a menedzseri poszton.

  A svéd mestert februárban is hírbe hozták a kék mezesekkel, de akkor még a mexikói válogatott szövetségi kapitánya volt. Ezóta már kirúgták a vb-selejtezőkön nyújtott gyenge teljesítménye miatt, és ügynöke szerint szívesen visszatérne Angliába dolgozni.

  “Ügyfelem szeretne ismét klubcsapatokat irányítani. Leginkább a Premier League érdekli” – mondta Eriksson ügynöke, Athone Still.

  “A Portsmouth egy jó anyagi helyzetben lévő klub, nagy célokkal, ami minden klasszis menedzsernek nagyon fontos. Svent természetesen érdekelné egy ilyen lehetőség.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: