• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Man City vinné Ronaldinhót



    Angol hírek szerint a Manchester City ajánlatra készül Ronaldinho iránt, a Chelsea-t viszont már egyáltalán nem érdekli a játékos.

    dinhofener.jpgEgre inkább úgy tűnik, hogy nyáron a brazil labdazsonglőr öt Barcelonában eltöltött év után távozik a Nou Campból.

     

    A játékos ügynöke, Robert de Assis szombaton VIP-vendég volt a City of Manchester Stadionban, ami miatt a brit sajtó rögtön szóbahozta Dinhót a Cityvel.

     

    A hírek szerint a manchesteriek hajlandóak lennének hetente több, mint 100 000 fontot fizetni a szélsőnek fizetésként, de nem valószínű, hogy a játékos szívesen igazolna egy olyan klubhoz, mely csak kilencedik az angol élvonalban.

     

    A dél-amerikai világsztárt már nagyobb csapatokkal is szóbahozták, mint például az AC Milan, de úgy tudni, a City tulajdonosa, Thaksin Shinawatra már beszélt De Assissal, aki a jövő hétvégét Manchesterben tölti.

     

    “Remélem a hírek igazak. Nem lenne ellenemre, de nem tudom, hogy Ronaldinho szívesen játszana-e az Intertoto Kupában jövőre.” – mondta a manchesteriek menedzsere, Sven-Goran Eriksson.

    Forrás: goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: