• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Man City vinné Ronaldinhót  Angol hírek szerint a Manchester City ajánlatra készül Ronaldinho iránt, a Chelsea-t viszont már egyáltalán nem érdekli a játékos.

  dinhofener.jpgEgre inkább úgy tűnik, hogy nyáron a brazil labdazsonglőr öt Barcelonában eltöltött év után távozik a Nou Campból.

   

  A játékos ügynöke, Robert de Assis szombaton VIP-vendég volt a City of Manchester Stadionban, ami miatt a brit sajtó rögtön szóbahozta Dinhót a Cityvel.

   

  A hírek szerint a manchesteriek hajlandóak lennének hetente több, mint 100 000 fontot fizetni a szélsőnek fizetésként, de nem valószínű, hogy a játékos szívesen igazolna egy olyan klubhoz, mely csak kilencedik az angol élvonalban.

   

  A dél-amerikai világsztárt már nagyobb csapatokkal is szóbahozták, mint például az AC Milan, de úgy tudni, a City tulajdonosa, Thaksin Shinawatra már beszélt De Assissal, aki a jövő hétvégét Manchesterben tölti.

   

  “Remélem a hírek igazak. Nem lenne ellenemre, de nem tudom, hogy Ronaldinho szívesen játszana-e az Intertoto Kupában jövőre.” – mondta a manchesteriek menedzsere, Sven-Goran Eriksson.

  Forrás: goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: