• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cox visszavonul  A Crewe Alexandra csapatkapitánya, Neil Cox úgy döntött, a szezon végén visszavonul a profi labdarúgástól. A 37 éves védő karrierje már lassan 20 éve tart.

  n_cox.jpgCox 1990-ben kezdte pályafutását szülővárosának csapatában, a Scunthorpe Unitedben, később megfordult az Aston Villában, a Bolton Wanderersben és Middlesbrough-ban is. Fiatalon az angol U21-es válogatottba is behívták.

   

  A bekk 2006-ban igazolt az Alexhez a Cardiff Citytől, tehát nyáron ingyen igazolhatóvá válna, ha nem vonulna vissza.

   

  “Ezen már hosszú ideje gondolkoztam, meg is beszéltem már a családommal és még néhány emberrel. Már korábban eldöntöttem, hogy ez után a szezon után visszavonulok.” – mondta Cox.

   

  “A döntésemet szinte teljesen magamban tartottam, csak Steve Hollandnek mondtam el. Annyit tehetek, hogy mindent beleadok az utolsó három meccsen, hogy segítsek a csapatnak a bentmaradásban.”

   

  “Úgy éreztem, ez a megfelelő pillanat, hogy befejezzem a karrieremet, nagyon nehéz döntés volt. Nagyszerű karrierem volt, de egy profi labdarúgónak áldozatot kell hoznia a családjáért. Több időt szeretnék tölteni a feleségemmel és a két lányommal.”

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  League One (harmadosztály) és lejjebb

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: