• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mourinho: Giggs a legnagyobb



    Az Internazionale menedzsere, José Mourinho szerint a Manchester United középpályása, Ryan Giggs a Premier Liga valaha volt legjobb játékosa.

    Ryan GiggsA walesi legenda 17 évesen robbant be a United első csapatába, azóta nyert többek között tíz bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját a csapattal, ráadásul a legtöbb pályára lépés rekordját is átvette Bobby Charltontól.

    “Mit mondhatnánk egy olyan játékosról, aki már tízszer nyerte meg a Premier Ligát? Elég csak ránézni az éremgyűjteményére.” – mondta Mourinho.

    “Igen, minden bizonnyal a Premier Liga valaha volt legjobb játékosáról van szó. Nincs még egy olyan játékos az angol élvonalban, aki annyira elkötelezett lenne a csapata iránt, mint ő.”

    “Remekül feltalálja magát új posztján, belső középpályásként. Biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban is nagyon fontos tagja lesz a Manchester Unitednek.”

    “35 éves, így természetes, hogy megkopott a lendülete, de Sir Alex Ferguson nagyon okosan új posztra vezényelte. Korábban már láttuk az olyan játékosok esetében, mint Zola, Bergkamp vagy Zidane, hogy veteránként is lehet csodákat művelni.”

    “A Unitednek vannak olyan kiváló fiatal játékosai, mint Cristiano Ronaldo vagy Wayne Rooney, de ki tudja, lehet, hogy Giggs billenti majd a javukra a mérleget a Premier Ligában és a Bajnokok Ligájában.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: