• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: Szükségünk volt egy szünetre!  Jose Mourinho elmondta, hogy a csapatnak szüksége volt egy szünetre a PSG elleni BL meccs előtt.Mourinho
  A Chelsea nem játszik meccset a PSG elleni BL visszavágó előtt, amely meccs odavágóján 1-1 született.
  Mourinho 3. alkalommal nyerheti meg a sorozatot idén, mivel 2004ben a Porto, 2010ben pedig az Internazionale vezetőedzője volt, és nyert.
  A kékek szerdán 1-0ra nyertek a West Ham ellen, így továbbra is 5 ponttal vezetnek, úgy, hogy 1 meccsel kevesebbet játszottak, mint a 2.helyezett, a Ligakupa döntő miatt.
  “Nem jó dolog, hogy 2 hónapon belül kell játsszunk a Leicesterrel. Nem jó dolog egy olyan csapat számára, amely harcban van a bajnoki címért. Inkább már játszottam volna velük.
  “De jól jött a 2 nap szünet. A fiúk már fáradtak.”
  A Chelsea Matic már játszhat a PSG ellen, eltiltása után. A szerb középpályás várhatóan kezd majd, bokasérülése ellenére, amelyet a Tottenham elleni meccs utáni ünneplésben szedett össze.
  Matic révén a Chelsea a legerősebb csapattal állhat ki, így pedig a legjobb 8 közé juthatnak, 4. alkalommal, 5 éven belül.
  Ivanovic, Fabregas valamint Filipe Luis 1 sárga lapra vannak az eltiltástól, így ha besárgulnak, akkor ki kell majd hagyják a negyeddöntő első meccsét.
  Az első meccs után 5 Chelsea szurkolót tiltottak el, akik rasszista módon léptek fel.
  Souleymane S, a francia-mauritániai áldozat, meghívót kapott a Chelseatől a visszavágóra, viszont ügyvédje szerint túl korai még ez, így visszautasította a meghívást.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: