• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kompany üdvözli a nagy győzelmet!  A Manchester City kapitánya, Vincent Kompany elismerte, hogy nagy győzelmet arattak a rivális Manchester United ellen.Kompany
  A City újra nyerni tudott a megfogyatkozott United ellen, Sergio Aguero góljának köszönhetően.
  A United középső védője, Chris Smalling két sárga lapot kapott, 8 perc alatt, miután blokkolta Joe Hart kirúgását, majd szabálytalankodott James Milnerrel szemben.
  Az emberelőny ellenére a City rá kellett üljön az eredményre a meccs végén, és Kompany sem tudta megmagyarázni azt, hogy miért lett ideges a csapata a meccs végén.
  “Nincs magyarázat arra, hogy miért volt erős a United a végén. Jól játszottak, de nekünk volt több helyzetünk, viszont ha nem találsz be, akkor elveszítheted a meccs irányítását.
  “Erősek voltunk, és jól jött az, hogy nem kaptunk gólt, és nyerni tudtunk a derbin.”
  Kompany továbbra is biztos abban, hogy a City visszanyeri jó formáját.
  “Csak a következő meccsre gondolhatsz, és javíthatod a teljesítményed, viszont fokozatosan kell ezt tenni.
  “Minden nap azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, mint a tavaly.
  “Nagy győzelmet arattunk. Egy percre nem számított a bajnokság.Ez egy lökést ad számunkra, és jól kell dolgozzunk a BL meccsünkön is, szerdán.”
  A 3.helyezett City 4. egymás után bajnoki győzelmét aratta, először a 70es évek óta, és Yaya Toure is úgy érzi, hogy megérdemelték a 3 pontot.
  “Úgy gondolom, hogy ma megmutattuk azt, hogy erős csapat vagyunk. A vereség után vissza kellett térjünk, és ma nagyon jól játszottunk.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: