• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Özil elnézést kér rossz teljesítménye miatt!



    Az 50 millió euróért hozott német nem tudta gólra váltani 11esét,amelyet Manuel Neuer védett. Az ágyúsok később 10 emberre fogyatkoztak, és végül 2-0-ra kaptak ki.
    ÖzilA német játékmester kihagyott egy 11est a meccs korai szakaszában, később pedig védekezőbb szerepet kapott, miután Wojciech Szczesnyt kiállították. Az egykori Real játékost viszont hevesen kritizálták a szurkolók.
    Ezt írta Facebook oldalára:” Másnap reggel sem érzem magam jobban. Elnézést emberek-nem így akartam játszani. 10 emberrel nagyon nehéz lett volna nyerni ellenük.
    Az Arsenal jól kezdett az Emiratesben, de Manuel Neuer több alkalommal is résen volt, és Özil 11esét is megfogta. Ezután már Pep Guardiola csapata jobban játszott, és emberelőnyben az irányítást is átvették.
    David Alaba viszont kihagyta a németeknek megítélt büntetőt, de Toni Kroos és Thomas Muller góljai révén előnyt szereztek.
    Özilról ezt mondta Wenger:”Úgy gondolom, hogy ez (a kihagyott 11es) megviselte Mesutöt, mivel utána 5 vagy 10 percig csak vakarta a fejét, és ez a teljesítményére is befolyással volt.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: