• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes Modricot választaná  Bár Paul Scholes úgy érzi, a Manchester Unitednek nem kell pótolnia őt, ha választania kellene a csapattal szóba hozott középpályások közül, Luka Modric mellett tenné le a voksát.

  A Vörös Ördögök pénzügyi igazgatója, David Gill nemrég elmondta, csapata még egy játékost szeretne igazolni. A várakozások szerint egy kreatív középpályás érkezik majd az Old Traffordra, hogy a szezon végén visszavonult legenda helyébe lépjen.

  Leggyakrabban Modric, az Internazionaléban játszó Wesley Sneijder és az arsenalos Samir Nasri neve merül fel a manchesteriekkel kapcsolatban. Scholes legjobban a horvát válogatott sztár érkezésének örülne.

  “Nem hinném, hogy ilyen nagy gondot kellene fordítani a pótlásomra, mivel már négy-öt éve nem az a játékos voltam, mint fénykoromban” – kezdte a 36 éves korábbi középpályás.

  “Akik eddig szóba kerültek, mind jó játékosai lehetnének a Unitednek, de a három közül mégis kiemelném Modricot. Nagyon jó benyomást tett rám, mikor egymás ellen játszottunk, mindig a Tottenham legjobbjai közé tartozik.”

  “Persze semmire sincs garancia, lehet, hogy leigazoljuk 35-40 millió fontért Sneijdert, és nem válik be. A Real Madridban sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, pedig remek játékos. Sosem lehet tudni, mi sül ki egy átigazolásból.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: