• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Walcott lenyűgözte Wengert



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger olyannyira elégedett Theo Walcottal, hogy saját elmondása szerint ezután kulcsszerepet szán neki.

    twalc.jpgWalcott olyan jó benyomást tett Wengerre az utóbbi hetekben, hogy a francia mester úgy döntött, nagy szerepet ad neki a következő, rendkívül fontos meccseken. Ezen találkozók sora ma kezdődik a Liverpool elleni BL-találkozóval, ezután az Ágyúsok még sorozatban kétszer csapnak össze a Vörsökkel, majd az Old Traffordra utaznak egy bajnoki meccs keretében.

     

    A londoniaknak nagyon fontos lenne a siker, hiszen sorozatban ez lehet a harmadik olyan szezonjuk, amikor semmit nem nyernek.

     

    Mivel ez a négy meccs 12 nap alatt került megrendezésre, Wengernek minél több játékost kell pályára küldenie, hogy kerete olyan friss maradjon, amennyire csak lehet.

     

    Ez azt jelenti, hogy valószínűleg Walcott kezdőként is lehetőséghez jut. Az utóbbi időben többször állt be csereként úgy, hogy nagyon sokat lendített a rossz formában lévő Arsenal játékán.

     

    A szélsőnek nagy szerepe volt az AC Milan kiejtésében is, ami azt eredményezte, hogy visszakerült az angol válogatottba.

     

    “Theo mindig jó benyomást tett rám, amikor beállt. Fogom használni csereként és kezdőként egyaránt. Majd meglátjuk, a mai Liverpool elleni meccsn sokminden eldől majd.” mondta a menedzser.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: