• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Spurs elvinné a Roma elől Bojant



    Brit lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur lecsaphatja az AS Roma kezéről a Barcelona ifjú tehetségét, Bojan Krkicet.

    A fiatal spanyol bár óriási tehetség, nem tud állandó helyet szerezni magának a Barca kezdőjében, ezért szinte biztosnak tűnik, hogy ezen a nyáron távozik a Camp Nouból.

    Eddig az érdeklődők közül eddig a Roma tűnt a befutónak, több sportlap már kész tényként kezeli, hogy a 20 éves támadó az olasz fővárosban kezdi meg a következő szezont.

    A Daily Star hírei szerint azonban a Tottenham is beállt a sorba. A londoniak menedzsere, Harry Redknapp még Dániába is elutazott, hogy lássa játszani a szerb származású fiatalt az U21-es Európa-bajnokságon.

    Mivel tavaly nyáron írt alá egy öt évre szóló szerződést a katalánokkal, Bojan ára meglehetősen borsos lehet, egyes források szerint körülbelül 20 millió fontért válthat majd csapatot.

    A Spursön kívül még két angol csapat, az Arsenal és a Liverpool is érdeklődik a játékos iránt, aki eddig 104 alkalommal lépett pályára a La Ligában, és 26 gólt szerzett.

    Forrás: DailyStar.co.uk




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: