• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea az Arsenalra akar rálicitálni a Barcelona tehetségéért, Sanabriaért!  A londoni csapatok a Barca B 17 éves csatáráért küzdenek, aki várhatóan elhagyja a csapatot, mivel nem fogadta el az új szerződését.Sanabria
  Az ágyúsok a Roma elé léptek a 17 éves játékosért folyó harcban, miután a játékos nem fogadta el a katalán óriás ajánlatát.
  Az Arsenal ajánlatot tett rá, és a paraguayi játékost lenyűgözte az, hogy Arsene Wenger megbízik a fiatalokban, és így Cesc Fabregas útjára akar lépni.
  A Chelsea is érdeklődik viszont iránta, és kész rálicitálni az Arsenalra.
  Sanabria, akit már a paraguayi válogatottba is behívtak, amiatt akar távozni, mert a Barcelonanál nagyon kevés esélye van csak arra, hogy a sztárok mellett beférjen a kezdőbe.
  A tinédzser 2009-ben érkezett a katalánok híres akadémiájára, 13 évesen, és rendszeres kezdő lett a B csapatban, ahol is 3 gólt szerzett az UEFA U19-esek számára kiírt mérkőzésein.
  A hírek szerint Sanabria 2015 júniusában lejáró szerződésében 2,5 millió fontos a kivásárlási záradék.
  A fiatal várhatóan már a közeledő átigazolási időszakban távozni fog viszont. Az érte vívott harcot eddig az Arsenal vezette, és már ajánlatot is nyújtott be, ami jobb volt, mint az AS Roma ajánlata.
  A Chelsea is érdeklődik viszont, így az ágyúsok lehet, hogy versenybe kell szálljanak a gazdag londoni csapattal.
  Az ágyúsok több fiatal játékost hoztak már a Camp Nouból, mivel a közelmúltben Fran Merida, Jon Toral és Hector Bellerin is Fabregas útjára léptek, és az Arsenalhoz igazoltak.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: