• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Boateng megegyezett a Bayernnel



    Jerome Boateng rábólintott a Bayern München négyéves szerződésajánlatára, így már csak a Manchester Cityvel kellene dűlőre jutniuk a bajoroknak.

    A 22 éves játékos egy éve igazolt a Hamburgtól a Cityhez, ott azonban kevés játéklehetőséget kapott, és legtöbbször szélső hátvédként számított rá Roberto Mancini.

    Boateng azonban sokkal jobban szeretne középhátvédként bizonyítani, hogy legyen esélye bekerülni a német válogatottba a jövő nyári Európa-bajnokságra.

    Úgy véli, a Bayernnél nagyobb esélye lenne minderre, így nem meglepő, hogy távozni akar. Már meg is egyezett a német klubbal, így már csak a két csapaton múlik, hogy hol folytatja a pályafutását.

    “Igen, igaz, hogy a Bayern München négyéves szerződést ajánlott, amit el is fogadtam. Most a Manchester Cityn a sor, hogy igent mondjon. Az az igazság, hogy most egy kicsit megnehezítik a dolgok alakulását” – kezdte Boateng.

    “A hangsúly a poszton van, a Bayern középhátvédként szeretne játszatni, ami a válogatottnál is a hasznomra válhatna. Az álmom, hogy egy éven belül állandó kezdővé váljak a Bayernnél, aztán nyáron megnyerjem az Európa-bajnokságot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: