• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Boateng megegyezett a Bayernnel  Jerome Boateng rábólintott a Bayern München négyéves szerződésajánlatára, így már csak a Manchester Cityvel kellene dűlőre jutniuk a bajoroknak.

  A 22 éves játékos egy éve igazolt a Hamburgtól a Cityhez, ott azonban kevés játéklehetőséget kapott, és legtöbbször szélső hátvédként számított rá Roberto Mancini.

  Boateng azonban sokkal jobban szeretne középhátvédként bizonyítani, hogy legyen esélye bekerülni a német válogatottba a jövő nyári Európa-bajnokságra.

  Úgy véli, a Bayernnél nagyobb esélye lenne minderre, így nem meglepő, hogy távozni akar. Már meg is egyezett a német klubbal, így már csak a két csapaton múlik, hogy hol folytatja a pályafutását.

  “Igen, igaz, hogy a Bayern München négyéves szerződést ajánlott, amit el is fogadtam. Most a Manchester Cityn a sor, hogy igent mondjon. Az az igazság, hogy most egy kicsit megnehezítik a dolgok alakulását” – kezdte Boateng.

  “A hangsúly a poszton van, a Bayern középhátvédként szeretne játszatni, ami a válogatottnál is a hasznomra válhatna. Az álmom, hogy egy éven belül állandó kezdővé váljak a Bayernnél, aztán nyáron megnyerjem az Európa-bajnokságot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: