• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea-nél a BL a cél  Carlo Ancelotti szerint a Chelsea-nek mostantól a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnia, miután a bajnoki álmok szinte teljesen szertefoszlottak.

  A Kékek tegnap 1-1-es döntetlent játszottak a Stoke City otthonában, így már 11 pont a hátrányuk a listavezető Manchester Uniteddel szemben. Bár egy meccsel kevesebbet játszottak, nem valószínű, hogy le tudnak dolgozni ekkora különbséget az idény végéig.

  Ancelotti éppen ezért a Bajnokok Ligájára helyezi a hangsúlyt, ahol még minden esélye megvan csapatának a sikerre. A negyeddöntőben éppen a Vörös Ördögökön kellene átverekedniük magukat.

  “Nagyon fontos és nehéz összecsapás előtt állunk, de mindenki örül, hogy itt lehet, és már alig várjuk, hogy szerda legyen. Tudjuk, hogy 180 percen keresztül a legjobb játékunkat kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni” – mondta Ancelotti.

  “Nagy meglepetések nem lesznek az ellenfelet illetően, ők is ismernek minket és mi is jól ismerjük őket. A bajnoki versenyfutásban nagy hátrányunk van, de itt minden csapat azonos esélyekkel indul. Ezt kell kihasználnunk, ha trófeával akarjuk zárni az idényt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: