• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea-nél a BL a cél



    Carlo Ancelotti szerint a Chelsea-nek mostantól a Bajnokok Ligájára kell koncentrálnia, miután a bajnoki álmok szinte teljesen szertefoszlottak.

    A Kékek tegnap 1-1-es döntetlent játszottak a Stoke City otthonában, így már 11 pont a hátrányuk a listavezető Manchester Uniteddel szemben. Bár egy meccsel kevesebbet játszottak, nem valószínű, hogy le tudnak dolgozni ekkora különbséget az idény végéig.

    Ancelotti éppen ezért a Bajnokok Ligájára helyezi a hangsúlyt, ahol még minden esélye megvan csapatának a sikerre. A negyeddöntőben éppen a Vörös Ördögökön kellene átverekedniük magukat.

    “Nagyon fontos és nehéz összecsapás előtt állunk, de mindenki örül, hogy itt lehet, és már alig várjuk, hogy szerda legyen. Tudjuk, hogy 180 percen keresztül a legjobb játékunkat kell játszanunk, ha tovább akarunk jutni” – mondta Ancelotti.

    “Nagy meglepetések nem lesznek az ellenfelet illetően, ők is ismernek minket és mi is jól ismerjük őket. A bajnoki versenyfutásban nagy hátrányunk van, de itt minden csapat azonos esélyekkel indul. Ezt kell kihasználnunk, ha trófeával akarjuk zárni az idényt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: