• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Vb-szavazás a FIFA szemszögéből  Angol részről rengeteg támadás érte a FIFA-t, amiért az övék helyett az oroszok pályázatát fogadták el a 2018-as vb-re. Most a szervezet egyik tagja elmagyarázta, miért voksolt Oroszországra.

  Mióta kiderült, hogy nem Anglia rendezi a 2018-as világbajnokságot, rengetegen vádolták csalással és korrupcióval a FIFA-t a szigetországi menedzserek és sportvezetők közül.

  Most megismerhetjük az amerikai Chuck Blazer álláspontját is, aki részt vett a szavazáson és nem titkolja, az oroszokra tett, mivel tudja, Kelet-Európa egy még igencsak kiaknázatlan piac.

  “Oroszországra szavztam. Az angolok kétségtelenül remek pályázattal álltak elő, de ott már egyszer volt világbajnokság, ezért nem voksoltam rájuk” – mondta Blazer.

  “Azzal, hogy Oroszország nyert, új, nagyon fontos piacok nyílhatnak meg Kelet-Európában. Dél-Afrikában is remekül sikerült a vb, pedig sokan gondolták ,hogy kudarcba fog fulladni.”

  “Azt hiszem, a dél-afrikaiak jó példával járnak elöl mindenki előtt, hiszen így a többi ország is elhiszi, hogy nekik is sikerülhet. Fontos, hogy változatos helyszíneken kerüljenek megrendezésre a világbajnokságok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: