• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Minden angol továbbment



    A Manchester United és a Tottenham Hotspur után a Chelsea és az Arsenal is továbblépett csoportjából a Bajnokok Ligájában, azaz egy angol csapat vérzett el a csoportkör során.

    A Chelsea továbbjutása már a forduló előtt biztos volt, sőt, ők már a csoportelsőséget is bebiztosítottak az előző körben. Az Ágyúsoknál ezzel szemben még semmi nem volt biztos.

    A Kékek ennek ellenére szerették volna legyőzni idegenben az Olympique Marseille-t, mivel Carlo Ancelotti szerint ez sokat segített volna nekik formájuk visszaszerzésében. Brandao egyetlen találatával azonban a franciák diadalmaskodtak.

    Az Arsenal otthon fogadta a Partizan Belgrádot és félórányi játék után meg is szerezte a vezetést Robin van Persie büntetőjével. Cléo a második félidő elején ráhozta a frászt a londoni drukkerekre, hiszen kiegyenlített, de később Theo Walcott és Samir Nasri is betalált, így a piros-fehérek 3-1-gyes győzelmet arattak.

    Az Ágyúsok győzelmükkel bebizotsították továbbjutásukat, de csak a második helyen végeztek, így olyan csapatokkal akadhatnak össze a legjobb tizenhat között, mint a Real Madrid vagy a Barcelona.

    A többi mérkőzés eredményét a tovább gombra kattintha tekintheted meg.

    A vastaggal szedett csapatok továbbjutottak a nyolcaddöntőbe

    AC Milan (olasz) 0-2 Ajax (holland)

    Bayern München (német) 3-0 FC Basel (svájci)

    CFR Cluj (román) 1-1 AS Roma (olasz)

    Real Madrid (spanyol) 4-0 AJ Auxerre (francia)

    Sahtar Doneck (ukrán) 2-0 SC Braga (portugál)

    MSK Zilina (szlovák) 1-2 Szpartak Moszkva (orosz)




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: