• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lesz újabb Emirates Kupa



    Az első torna sikerein felbuzdulva az Arsenal vezetői úgy döntöttek, a következő szezon előtt ismét megrendezik az Emirates Kupát.

    emiratescup.jpgA második ilyen sorozatot 2008. augusztus 2-án és 3-án bonyolítják majd le a szervezők, az Ágyúsok mellett a Real Madrid, a Juventus és a Hamburg SV vesz majd részt a tornán.

     

    Hasonlóan a 2007-es kupához, ezúttel is két-két meccset rendeznek majd naponta, egy jeggyel a nézők mindkét aznapi meccset megnézhetik és az Arsenal szurkolói előnyt élveznek majd a jegyvásárlás során.

     

    A résztvevők minden bizonnyal legnagyobb sztárjaikkal lépnek majd pályára, ami lehetőséget bíztosít a londoni híveknek arra, hogy megismerkedjenek a csapat 2008/09-es keretével.

     

    Az első napon magyar idő szerint délután 3-kor a Real Madrid csap össze a Hamburggal, majd 5:15-kor kezdődik az Arsenal-Juventus találkozó.

     

    A második napon előbb a Hamburg és a Juve, majd a Real és az Arsenal játszik egymással.

     

    A győzelemért egyértelműen 3, a döntetlenért 1 pont jár, de a csapatok ezen felül minden egyes gólért kapnak még 1 pontot. A győztes az utolsó meccs után veheti át az Emirates Kupát.

     

    “Az előző torna hatalmas sikere után nagyon büszkék vagyunk, hogy idén augusztusban ismét megrendezhetjük az Emirates Kupát.” mondta az Ágyúsok sportigazgatója, Keith Edelman.

     

    “Szintén nagyon örülünk annak is, hogy ilyen remek csapatokat sikerült meghívni. Az Arsenal, a Real Madrid, a Juventus és a Hamburg kombinációja remek találkozókat biztosít a nézőknek jó áron. Ráadásul jó erőpróba is lesz a következő szezon előtt.”

    Forrás: arsenal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: