• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Zola figyelmeztette sztárjait



    Gianfranco Zola szerint a West Ham United minden játékosának fel kell fognia, hogy veszélybe kerülhet a csapat élvonalbeli státusza, ha nem jönnek az eredmények.

    Gianfranco ZolaA Kalapácsosok szombaton hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedtek a Manchester Unitedtől. Jelenleg mindössze egy pont választja el őket a kiesőzónától.

    A szezon eddigi részében mindössze háromszor győztek, legutóbbi három meccsükön pedig tíz gólt kaptak, ezért Zola úgy döntött, figyelmezteti játékosait, mi a tét.

    Az olasz mester tudja, hogy csapatának hétvégén, a Birmingham ellen meg kell kezdenie a felzárkózást és minden egyes játékosnak meg kell értenie, hogy a kiesés elkerüléséért kell harcolniuk.

    “A következő két meccsünknek hatalmas jelentősége lesz. Mihamarabb meg kell feledkeznünk a Manchester Unitedről, ők egy magasabb szinten vannak és jelenleg nem vehetjük fel velük a versenyt” – mondta a korábbi kiváló játékos.

    “Szombaton fontos meccsünk lesz és jó játékkal kell előállnunk. A kiesés ellen harcolunk, ezt el kell fogadnunk, csak mi tehetünk érte, hogy ez megváltozzon.”

    “A jelenlegi állás szerint 17 ponttal fel lehet kerülni a tabella középső részére, ha elkezdünk pontokat gyűjteni, gyorsan előreléphetünk. Egyenletesebben kell teljesítenünk, mint eddig és az sem lenne rossz, ha kevesebb sérültünk lenne.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: