• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zola figyelmeztette sztárjait  Gianfranco Zola szerint a West Ham United minden játékosának fel kell fognia, hogy veszélybe kerülhet a csapat élvonalbeli státusza, ha nem jönnek az eredmények.

  Gianfranco ZolaA Kalapácsosok szombaton hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedtek a Manchester Unitedtől. Jelenleg mindössze egy pont választja el őket a kiesőzónától.

  A szezon eddigi részében mindössze háromszor győztek, legutóbbi három meccsükön pedig tíz gólt kaptak, ezért Zola úgy döntött, figyelmezteti játékosait, mi a tét.

  Az olasz mester tudja, hogy csapatának hétvégén, a Birmingham ellen meg kell kezdenie a felzárkózást és minden egyes játékosnak meg kell értenie, hogy a kiesés elkerüléséért kell harcolniuk.

  “A következő két meccsünknek hatalmas jelentősége lesz. Mihamarabb meg kell feledkeznünk a Manchester Unitedről, ők egy magasabb szinten vannak és jelenleg nem vehetjük fel velük a versenyt” – mondta a korábbi kiváló játékos.

  “Szombaton fontos meccsünk lesz és jó játékkal kell előállnunk. A kiesés ellen harcolunk, ezt el kell fogadnunk, csak mi tehetünk érte, hogy ez megváltozzon.”

  “A jelenlegi állás szerint 17 ponttal fel lehet kerülni a tabella középső részére, ha elkezdünk pontokat gyűjteni, gyorsan előreléphetünk. Egyenletesebben kell teljesítenünk, mint eddig és az sem lenne rossz, ha kevesebb sérültünk lenne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: