• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zola elégedett első szezonjával  A West Ham United mestere, Gianfranco Zola nagyon elégedett azzal, ahogy első idényében alakultak a dolgok az Upton Parkban.

  Gianfranco ZolaAz olasz szakember a szezon első felében, Alan Curbishley lemondása után vette át a Kalapácsosok irányítását, és úgy látja, csapata nagyszerű munkát végzett az együtt töltött idő alatt.

  A karácsonyi időszakban a londoniakat a kiesés réme is fenyegette, volt, hogy csak egy pont választotta el őket a kiesőzóántól. Zola segítségével aztán jóval magasabbra kapaszkodtak és egy hete még az európai kupaszereplésre is volt esélyük.

  A 42 éves mester elmondta, eleinte nehéz volt számára a klub irányítása, de mindenképpen úgy érzi, megérte a sok fáradozás.

  “Át kellett ültetnem a taktikámat ,a játékfelfogásomat a klubba, ami nem volt könnyű, mivel annak idején nagyon rosszul állt a csapat” – mondta a korábbi Chelsea-játékos.

  “Időre volt szükség a feljavuláshoz, de elégedett vagyok az eredménnyel. A játékosoknak tetszettek a terveim és mindent beleadtak a játékba.”

  “A menedzsernek erősnek kell lennie, mert sokszor kell közölni rossz híreket a futballistákkal, de ezzel sem volt gond. Nagyon intelligens embereket ismertem meg a játékosaimban, akik mindent megértenek. Biztos vagyok benne, hogy jövőre ennél is jobbak leszünk.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: