• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ilan: “Zola nem ura a helyzetnek”  Gianfranco Zola elvesztette az irányítást a West Ham United felett, állítja a csapat támadója, Ilan.

  A legutóbbi két meccsén gólt szerző brazil nyilatkozatában elmondta, az olasz mester szerinte már nem lesz képes visszanyerni az uralmat a londoni klub játékosai fölött.

  Ilan jelenleg a Saint-Etienne-től kölcsönben szerepel a WHU-nál, de nem találta meg a számításait az angol futballban, így nyáron mindenképpen továbbáll.

  “Nem akarok rosszat mondani Zoláról, hiszen ő egy jó ember, de ettől még senki nem lesz sikeres a labdarúgásban” – mondta a 29 éves játékos.

  “Ha túl sok szabadságot biztosítasz a játékosaidnak, többé nem engedelmeskednek neked. A West Hamnél pontosan ez a helyzet, főleg az olaszul beszélő játékosok esetében.”

  “Zola nem ura a helyzetnek és én lehetetlennek látom, hogy ez változzon.”

  “Bármi is történjék, távozni fogok Angliából, kaptam ajánlatokat Franciaországból, Spanyolországból és három brazil klub s megkeresett.”

  “Szívesen játszanék egy olyan brazil csapatban, mely szeretné megnyerni a Libertadores Kupát. 29 éves vagyok, de úgy gondolom, sok mindent elérhetek még a pályán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: