• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az amerikai negyedosztályból igazolhat az Everton



    Az Everton a hírek szerint bármelyik pillanatban bejelentheti, hogy leigazolt Anton Peterlint, aki tavaly próbajátékon is részt vett a klubnál.

    David MoyesHa a várakozásoknak megfelelően létrejön az üzlet, Peterlin lesz David Moyes első szerzeménye ezen a nyáron. A játékos az előző szezonban egy tíz napos próbajátékon vett részt a Stolverkosoknál. Úgy tűnik, sikerült meggyőznie a vezetőket.

    “Nem tudom, milyen gyakran történnek csodák, de biztosan nem fogok elszalasztani egy ekkora lehetőséget” – mondta a középpályás.

    “Felejthetetlen élmény számomra az Evertonnál eltöltött tíz nap. Az edzéseken olyan játékosokkal focizhattam, mint Phil Neville, Tim Cahill vagy Tim Howard. Minden mozdulatukból látszott, hogy vérbeli profik.”

    Sokan valószínűleg nem értik, hogy mit akar egy angol élvonalbeli klub egy amerikai negyedosztályban játszó futballistától, de Moyes biztos benne, hogy Peterlin be fog válni.

    “Antonnak sikerült lenyűgöznie engem és a többi edzőt is, nagy akarattal játszik, a tehetséges pedig megkérdőjelezhetetlen” – mondta a skót stratéga.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: