• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Guthrie: “Miénk a felelősség”



    A Newcastle United középpályása, Danny Guthrie szerint őt és csapattársait terheli a felelősség a fekete-fehérek rossz helyezése miatt.

    Danny GuthrieA 21 éves játékos, aki térdsérülése miatt néhány meccset kihagyni kénszerült, úgy gondolja, egyedül a játékosok tehetnek arról, hogy ilyen helyzetbe került a csapatuk és csak ők lehetnek képesek orvosolni a helyzetet.

    A Szarkák a pályán kívül sem állnak biztos lábakon, előbb a jó munkát végző Kevin Keegan távozott a St. James’ Parkból, majd a tulajodonos, Mike Ashley döntött úgy, hogy eladja a klubot, igaz, később meggondolta magát. Legutóbb pedig Joe Kinnear menedzseren kellett szívműtétet végezni, ami miatt még egy ideig nem ülhet vissza a kispadra.

    A Newcastle jelenleg a kieső zónában van, két ponttal a bent maradást jelentő 17. hely alatt. Sokak szerint Ashley-nek új mestert kellene találnia, aki kiránthatja a csapatot ebből a helyzetből, Guthrie szerint azonban minden a játékosokon múlik.

    “Bárki bármit mond, a játékosok azok, akik kimennek a pályára és játszanak a meccsnapokon.” – mondta a középpályás.

    “Rám egyáltalán nem voltak rossz hatással a pályán kívüli történések. Ugyanúgy edzett mindenki, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Szerintem a játékosokat terheli a felelősség azért, ami a pályán történik.”

    “Még nyolc meccsünk van hátra, amik során rengeteg pontot gyűjthetünk. nem néz ki jól a helyzet, ha rápillantunk a tabellára, de számomra egyértelmű, hogy képesek vagyunk elkerülni a kiesést.”

    “Sok tapasztalt játékosunk van, ami nagyon hasznos, hiszen ők már éltek át hasonló helyzeteket, így sokat tudnak segíteni nekünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: